не съм я оправил ........ за малко се закрепи и хар4еше по малко ( не доливах всеки ден) сега напоследък започна да пуши като газка и харчи много, смърди на масло от километри ........... даже днес отидох до сервиза и попитах какво става .......... последния им вариант изре4ен от дригата беше че съм си я прецакал аз понеже съм я карал до 2000 оборота в началото трябвало пове4е да се настъпва ................... няма компромисни варянти няма нищо .................. казаха ми да се спасявам . от какво не знам ............. от тях сигурно
Известие
Collapse
No announcement yet.
от какво може да харчи масло
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
е този сервиз се води като читав тук в форума колега само хубави отзиви сам чувал защо така.аз моита е правих в сервиз където им е първата алфа но не първата кола съответно добри са майсторите и колата вече 10х си върви екстра.много сам доволенAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениее този сервиз се води като читав тук в форума колега само хубави отзиви сам чувал защо така.аз моита е правих в сервиз където им е първата алфа но не първата кола съответно добри са майсторите и колата вече 10х си върви екстра.много сам доволен
абе сервиза си е читав процента на доволните е по голям от на недоволните ......... аз не казвам че не е читав казвам че в моя случаи са объркали нещо ......... това се случва ........... ама те не искат да си го признаят и се правят на хитри ........... обясняват на хората колко съм бил аз смотан ......... че какво да ми е смотаното аз колата не съм си я правил сам ................... а като си вземеш от магазина развалено месо смотан ли си ? ..........
Comment
-
Първоначално публикувано от element_jori Покажи съобщениеабе сервиза си е читав процента на доволните е по голям от на недоволните ......... аз не казвам че не е читав казвам че в моя случаи са объркали нещо ......... това се случва ........... ама те не искат да си го признаят и се правят на хитри ........... обясняват на хората колко съм бил аз смотан ......... че какво да ми е смотаното аз колата не съм си я правил сам ................... а като си вземеш от магазина развалено месо смотан ли си ? ..........Аз какво да направя че ти нямаш пари за нови бутала? Ти,както и всеки клиент се предупреждава за евентоални последици сдедствие на липса на пари. Внимавай как ми говориш,и спри да пишеш глупости,почваш да ме дразниш!! От 2месеца не спря да пишеш всякакви глупости,закани и т.н.. Приготви си пари за нови бутала и шлайф и ела,труд няма да плащаш!!
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Влади,мисля че тази и другата тема се изчерпаха!! Тъпчеме на едно място,почваме взаимно да се дразним!! Клиента има мнение,аз имам друго!! Каквото имаше да се каже се каза,след това почва този спор да дразни всички,освем тези които са за саира. Когато проблема се установи и реши да се пусне нова тема с обяснение,как,защо,кой виновен и.т.RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщениеАз какво да направя че ти нямаш пари за нови бутала? Ти,както и всеки клиент се предупреждава за евентоални последици сдедствие на липса на пари. Внимавай как ми говориш,и спри да пишеш глупости,почваш да ме дразниш!! От 2месеца не спря да пишеш всякакви глупости,закани и т.н.. Приготви си пари за нови бутала и шлайф и ела,труд няма да плащаш!!
156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от element_jori Покажи съобщениетака маи вси4ки ще са доволниsigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
Comment